O nama
Pavle Dejanic Grupa Kenta - O nama

O nama

Pavle Dejanić & grupa Kenta! Najbolji, najzanimljiviji, najenergičniji muzičko-zabavni sastav, za svako Vaše veselje! Pravite svadbu, krštenje, rođendan, banket? Želite nezaboravno matursko veče ili posedujete klub u kom želite vrhunsku atmosferu do usijanja? Mi smo Vaš siguran dobitak!

Pavle Dejanić & grupa Kenta, bend sastavljen od sjajnih muzičara i zabavljača. Višegodišnje muzičko iskustvo, stotine zadovoljnih mladenaca, porodica, vlasnika klubova i poštovalaca širom Srbije i inostranstva samo su jedan od razloga da budemo deo Vaših najlepših, najbitnijih, nezaboravnih datuma. Najrazvnovrsniji i najšarenolikiji repertoar, moderna, kvalitetna oprema, ozvučenje prijatno za Vaše uši, vrhunska rasveta, velika profesionalnost i ljubopitivost naših članova, doprineće da Vi i vaši gosti budete nasmejani, raspoloženi i pre svega zadovoljni.

Repertoar koji bend poseduje je jedan od naših glavnih aduta. Narodna, zabavna, strana muzika, kultni klasici i veliki broj narodnih kola i igara. Ispunjavamo sve Vaše muzičke želje- to je zagarantovano.

Pavle

Pavle

Pevač, frontmen i šef benda. Njegova energija nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Muzičar velikih sposobnosti, interpretator svih žanrova pesama na nekoliko jezika. Zapaženi je učesnik takmičenja “X factor Adria”. Na Vašem veselju će često zasvirati harmoniku, gitaru ili neki drugi instrument. Pavle je profesor književnosti i student teologije. Živi u Beogradu.

Aleksandra

Aleksandra

Naša divna mlada dama, uvek spremna za dobru zabavu i druženje, majstor je štimunga na Vašem veselju. Odličan vokal, dobra energija, raspoloženje i večiti osmeh na licu krase našu lepšu sedminu benda. Učiniće sve da Vas zabole noge od igranja. Aleksandra je naš biser, “pjevač’ca iz Brčkog”:-)

Nemanja

Nemanja

Gitarista benda, prvi muški osmeh benda, bez konkurencije. Moćan zvuk, vladanje instrumentom bilo da su u pitanju narodna ili neka druga vrsta muzike, samo su neke od činjenica koje krase ovog mladog, talentovanog momka. Jedini gitarista koji se najmanje nalazi na bini u toku svirke. Student menadžmenta. Živi u Šapcu.

Cava

Čava

Jedan od dvojice klavijaturista u našoj muzičkoj družini i prateći vokal. Zadužen je za bas i uz Pavla je ton majstor benda. Šarmantan, pozitivan i uvek dobro raspoložen. Na Vašoj svadbi ce često zasvirati i narodno kolo na fruli, i otpevati pesmu od srca. Studira Višu vaspitačku školu. Živi u Šapcu.

Maksa

Maksa

Klavijaturista i prateći vokal, veliki šaljivdžija i još veći profesionalac. Sa Čavom čini unikatni tandem, koji bendu daje prepoznatljiv zvuk i “polet” u svirci. Stekao je ogromno muzičko iskustvo, uglavnom na estradi, svirajući u poznatom bendu “Acapulco”. Živi na Ubu.

Rade

Rade

Naš stručnjak na perkusijama, momak koji je srce ritam sekcije u bendu. Rade je svoje iskustvo sticao prvenstveno kao bluz i džez bubnjar, te svi ti elementi daju njegovom sviranju unikatni “šmek”. Dobar drug, dobar kolega, odličan muzičar i sjajan zabavljač. Živi u Šapcu.

Marko

Marko

Virtuoz na harmonici. Jedan od najbitnijih članova kad je u pitanju Vaša svadba ili neka druga proslava. Poseduje ogromno muzičko iskustvo, koje je sticao svirajući sa čuvenim šabačkim muzičarima u nekoliko muzičkih sastava. Ne postoji narodna pesma ili kolo koje Marko nema u svom raznovrsnom repertoaru. Živi u Šapcu.